Bed en Breakfast Portugal

Bed en Breakfast Portugal

Het vinden van een Bed en Breakfast Portugal dat aan al uw wensen voldoet is niet altijd even eenvoudig. Echter kunnen wij van Quinta da Palmeira er wel voor zorgen dat u dit vindt. Ons Bed en Breakfast is namelijk erg luxe en kan ook wel ook wel gezien worden als een romantisch toevluchtsoord in een landhuis. Het hele landhuis is ingericht om ervoor te zorgen dat u zich thuis voelt. Zo ademen al onze kamers rust en stilte uit. Buiten dat zijn de kamers ook zeer stijlvol ingericht. Verder leidt de woon-en zitkamer naar een charmante patio en de trap is voorzien van een modern glas-in-loodraam. Vindt u het leuk om het dorpsleven te observeren? Dan kunt u naar de veranda toe lopen, deze bevindt zicht naast de woonkamer.

Over de locatie van ons Bed en Breakfast Portugal

Ons Bed en Breakfast is gelegen in het dorp Cedeira, in het district van Coimbra, Centraal Portugal. In de directe omgeving van het verblijf zijn tal activiteiten en bezienswaardigheden. Zo kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de watervallen van het beschermde landschap Fraga da Pen, mooie historische Portugese dorpen ontdekken en kunt u per Alpaca de prachtige omgeving ontdekken. Ook in de verdere omtrek zijn er tal van bezienswaardigheden waar u gedurende het verblijf een bezoek aan kunt brengen. In onderstaand overzicht hebben wij alle mogelijkheden voor u in kaart gebracht. Zo kunt u ruim voor uw verblijf uw activiteiten plannen. 

DICHTBIJ

Activiteiten in de buurt van ons Bed en Breakfast, Quinta da Palmeira, op slechts 10 tot 30 minuten rijden:

EEN BEETJE VERDER WEG

Activiteiten een beetje verder weg van Quinta da Palmeira, op slechts 30 tot 60 minuten rijden:

EN NOG VEEL MEER

​​En nog veel meer, zoals:

Geweldige faciliteiten

Bij ons Bed en Breakfast in Portugal bent u dus aan het juiste adres voor rust. Echter neemt dit niet weg dat wij de beschikking hebben over geweldige faciliteiten. Zo hebben wij bijvoorbeeld een zwembad dat gelegen is in een prachtige tuin. In het zwembad kijkt u uit op prachtige palmbomen. Verder hebben wij een luxe privé-spa met jacuzzi, hamam en een open haard. Hier kunt u dus optimaal genieten van uw vakantie. Mocht u ervoor kiezen om lekker aan het zwembad te liggen, dan kan dit zowel in de zon als in de schaduw. Wij zorgen er altijd voor dat iedereen optimaal kan genieten.

Mocht u een kamer willen boeken, dan zijn er verschillende mogelijkheden. Zo hebben wij de Junior Suite Premium, deze bevindt zich op de tweede verdieping van het hoofdgebouw. Dit is een grote lichte suite met een elegante moderne esthetiek. Buiten dat zijn de bedden ook erg groot. Wilt u liever een kamer op de begane grond? Dan kan dit ook! Dan hebben wij namelijk de Standaard 2-persoons kamer. De kamers zijn ontworpen met een ziel en een handtekening, ze zijn geïnspireerd op de kleuren van de aarde. Mocht u zo’n kamer in uw eentje willen boeken? Dan is er de Standaard 1-persoonskamer. Bovenstaande kamers zijn slechts enkele voordelen van de velen kamers die wij hebben. Echter hebben alle kamers een ding gemeen en dat is dat de bedden van topkwaliteit zijn. In een van onze bedden zult u namelijk heerlijk slapen. U zult dus geen last hebben van een slechte nachtrust op vakantie!

Genieten van het lekkerste eten

Mocht u lekker willen eten, dan kan dit ook erg goed in ons Bed en Breakfast Portugal.  Onze gerechten worden dagelijks bereid met verse en lokale ingrediënten. Wij hebben zelf een eigen kruiden- en moestuin. Hier halen wij ook veel verse producten vandaan. De kwaliteit van het eten dat wij leveren is dus erg hoog. Mocht u willen genieten van een lekkere wijnsoort? Dan kan dit ook! Wij hebben een wijnkelder met zowel heerlijke regionale als nationale wijnen. Er is dus keuze genoeg en hier kunt u gebruik van maken!

Open chat
Hoi, kan ik je ergens mee helpen?