Boutique hotels in Portugal

Boutique hotels in Portugal

De mooiste boutique hotels vindt u in Portugal. Het zijn allemaal bijzondere overnachting adresjes: van een 18e-eeuws paleis in Lissabon tot een authenthiek en landelijk gelegen landhuis in de regio van Centraal-Portugal. Elk plekje heeft zo zijn eigen charme en is uniek in zijn soort. Maar wat alle boutique hotels in Portugal gemeen hebben: de onvergetelijke ervaring die ze u bieden. Ze zetten de puntjes voor u op de i tijdens een citytrip, rondreis of strand- of natuurvakantie, zodat u bij thuiskomst met een grote glimlach terugkijkt op een superfijn verblijf! 

Gastvrijheid is het allerbelangrijkste in de boutique hotels in Portugal 

In de boutique hotels in Portugal, bent u als gast het allerbelangrijkste en dat voelt u werkelijk aan alles. Zo wordt u met open armen ontvangen en kennen veel personeelsleden binnen een paar uur uw naam, vaak staat er een flesje wijn of water voor u koud in de minibar van uw kamer en aan het eten wordt altijd veel aandacht besteed. Niet alleen zijn de borden prachtig opgemaakt met kunstige gerechten, maar u proeft de liefde en aandacht in elke hap. 

Oogverblindende interieurs in de boutique hotels in Portugal 

Ook de interieurs mogen er wezen in de boutique hotels in Portugal. Daarbij maakt het niets uit of u nu in het binnenland verblijft, vlak bij de kust of midden in een bruisende stad; de styling is key! Deze is vrijwel altijd afgestemd op de omgeving, maar heeft ook een heerlijke homely vibe, die gecreëerd wordt door een persoonlijke kunst- en designverzameling van de eigenaren, handgemaakte meubelstukken of bijzondere vintagevondsten. 

Ontdek historische steden en eeuwenoude schatten vanuit een boutique hotel in Portugal 

Portugal is ongelofelijk veelzijdig: in het binnenland vindt u prachtige historische steden en charmante dorpen en langs de gehele kustlijn prijken paradijselijke stranden. Er valt dan ook veel te zien en te beleven in dit prachtige Zuid-Europese land. Laat u hier dan ook lekker in de watten leggen! 

Quinta da Palmeira
Country House Retreat & Spa in
Centraal-Portugal
 

Tijdens uw reis in Portugal kunt u ook verblijven in Quinta da Palmeira. Dit kan de gehele vakantie, maar u kunt er ook een tussenstop maken. Wij staan bekend om de gastvrijheid en de mooie locatie. De natuur rondom Quinta da Palmeira is prachtig. Zo bevinden wij ons nabij het natuurreservaat Mata de Margaraça, hier kunt u perfect kennismaken met de Portugese natuur. Er is echter nog veel meer te beleven in de nabije omgeving van ons landhuis, zo kunt u er bijvoorbeeld paardrijden of genieten aan een van de strandjes. Vlakbij Quinta da Palmeira stroomt namelijk de rivier de Alva. Deze mooie rivier heeft veel kleine strandjes waar u optimaal kunt genieten. 

Quinta da Palmeira

Tijdens uw verblijf krijgt u bij ons de beste service. U slaapt altijd in een schone kamer en het landhuis en bijbehorend landgoed is goed onderhouden. Bij ons kunt u genieten van een gezellige en rustige sfeer, net als bij een ander boutique hotel in Portugal. Bovendien krijgt u bij ons het lekkerste ontbijt. De gerechten die wij maken bevatten ingrediënten uit onze eigen tuin. Ook hebben wij een wijnkelder met de lekkerste wijnen. Bent u benieuwd? Kies dan voor een overnachting in Quinta da Palmeira. 

Open chat
Hoi, kan ik je ergens mee helpen?