Golfen op de 27-holes baan van Montebelo in de buurt van Viseu

Het is een uitdagende golfbaan in de bergen, in Viseu. Montebelo Golfe biedt u een strategisch en uitdagend parcours van 27 holes, omgeven door de magnifieke natuur van het Serra da Estrela-gebergte. Dankzij zijn praktische ligging in Viseu, in het centrum van Portugal, is dit de ideale golfbaan voor wie op zoek is naar een andere bestemming. Het is een golfbaan in de bergen te midden van een droomlandschap. Na de opening in september 1997 met achttien holes kwamen er in juni 2007 negen holes bij. Vol dennen, eiken, brem en heide – het traditionele struikgewas van de regio – is het 200 hectare grote terrein een ware uitdaging voor alle golfniveaus.

De banen van Montebelo Golfe

Caramulo course 1/3 – 18 holes

Het Caramulo-parcours van holes 1 t/m 18 heeft zijn naam te danken aan het gebergte dat het hele parcours van die holes domineert. Het is een 6.317 meter lang parcours met een PAR van 72. Het is een veeleisende baan, die door profs als moeilijk wordt bestempeld.

Estrela course 2/3 – 18 holes

Het Estrela-parcours van holes 10 t/m 27 heeft deze naam gekregen door de overheersende aanwezigheid van de hoogste bergketen van Portugal. Het is een 5.924 meter lang parcours met een PAR van 72. Het kan zelfs beschouwd worden als het meest gedenkwaardige parcours, dat door zijn eigenschappen en het omliggende landschap als het ware de ziel van de…

Buçaco Course 3/3 – 18 holes

Het Buçaco-parcours van holes 19 t/m 27 en holes 1 t/m 9 is zo genoemd, omdat het recht tegenover deze magnifieke berg ligt. Het is een 5.933 meter lang parcours met een PAR van 72. Het is een korter parcours met een kleiner vlak en lagere moeilijkheidsgraad, maar met een dichtere begroeiing. De laatste 3 holes bieden uitzicht over dalen, bergen …

Beoordelingen van Montebelo Golfe

Prachtige golfbaan met veel hoogteverschillen. Uitdagend ook, iedere slag vereist even nadenken. Ik heb me zelden zo welkom gevoeld, geen moeite was teveel. Ik kom hier zeker nog eens terug!

Verrassend… je kunt gewoon in het Nederlands spreken! De golf directeur spreekt vloeiend Nederlands. Positief verrast had er niet veel van verwacht maar de fairways waren prima, greens waren ook goed, maar niet super snel. Heel mooi in de natuur: Leuke bos/parkland baan met uitdagende holes. Ga zeker terug!

Vanuit Quinta da Palmeira – Country House Retreat & Spa is Montebelo Golfe binnen 45 minuten per auto te bereiken.

http://www.golfemontebelo.pt/

 

Open chat
Hoi, kan ik je ergens mee helpen?