Logeren bij Belgen in Portugal

Logeren bij Belgen in Portugal

Logeren bij Belgen in Portugal in een exclusieve Bed en Breakfast, Quinta da Palmeira – Country House Retreat & Spa, gelegen in het midden van Portugal. Rust en authenticiteit midden in een prachtige natuurlijke omgeving met zicht op de Serra do Açor bergketen van Portugal. 

In 2011 gingen we onze droom achterna om een Bed en Breakfast in Portugal uit te baten om Belgische gasten te kunnen ontvangen.   

Wilt u logeren bij Belgen in Portugal bekijk dan onze beschikbaarheid en prijzen van de suites en de kamers. 

Mocht u een kamer willen boeken, dan zijn er verschillende mogelijkheden. Zo hebben wij de Junior Suite Premium, deze bevindt zich op de tweede verdieping van het hoofdgebouw. Dit is een grote lichte suite met een elegante moderne esthetiek. Buiten dat zijn de bedden ook erg groot.

Wilt u liever een kamer op de begane grond? Dan kan dit ook! Dan hebben wij namelijk de Standaard 2-persoons kamer.

De kamers zijn ontworpen met een ziel en een handtekening, ze zijn geïnspireerd op de kleuren van de aarde. Mocht u zo’n kamer in uw eentje willen boeken?

Dan is er de Standaard 1-persoonskamer. Bovenstaande kamers zijn slechts enkele voordelen van de velen kamers die wij hebben. Echter hebben alle kamers een ding gemeen en dat is dat de bedden van topkwaliteit zijn. In één van onze bedden zult u namelijk heerlijk slapen.

U zult dus geen last hebben van een slechte nachtrust op vakantie!

Onze Bed and Breakfast

Onze Bed en Breakfast is gelegen in het dorp Cerdeira, in het district van Coimbra, Centraal Portugal. In de directe omgeving van het verblijf zijn tal van activiteiten en bezienswaardigheden. Zo kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de watervallen van het beschermde landschap Fraga da Pena en mooie historische Portugese dorpen ontdekken. Ook in de verdere omtrek zijn er tal van bezienswaardigheden waar u gedurende het verblijf een bezoek aan kunt brengen. 

Wilt u eens even lekker genieten van een vakantie? Dan bent u bij ons absoluut aan het juiste adres! Ons Bed en Breakfast zal er namelijk voor zorgen dat u volledig ontspant. Zo bieden wij u zeer persoonlijk service en staan wij echt klaar voor onze gasten. Mocht u aan het reizen zijn van Lissabon naar Porto? Dan zijn wij de ideale tussenstop! U kunt dan even uitrusten van een lange reis. Wij staan dus voor u klaar als het gaat om lange en korte periodes.  

Quinta da Palmeira

Als gastheer en gastvrouw van Quinta da Palmeira doen wij er alles aan om u een ultieme ervaring te geven. Mocht u een vakantie bij ons boeken dan zult u genieten van de rust. U kunt hier genieten van de ontspannen en relaxte levensstijl van het Portugese platteland. Ons Bed en Breakfast is erg luxe, u wordt dus echt in de watten gelegd. Dit begint al bij uw kamer! Deze ziet er fantastisch uit en buiten dat liggen de bedden heerlijk. Verder zorgen wij er altijd voor dat de kamers erg schoon zijn. Wat betreft hygiëne bent u bij ons absoluut aan het juiste adres.  

Portugese wijnen proeven

De meeste Belgen die in Portugal logeren willen natuurlijk ook de lekkere Portugese wijnen proeven. Ons landhuis ligt in de Dão streek ten zuiden van de Douro vallei. Wij kunnen u een wijnroute voorstellen waar u in alle rust langs gaat bij kleine en grotere wijnboeren en de uitstekende wijnen van de Dão streek kunt proeven. 

De charme van logeren bij Belgen in Portugal is op vakantie zijn maar u toch thuis voelen.  

Wij hopen u snel te mogen verwachten in ons landhuis en zullen u verwelkomen met Vlaamse gastvrijheid. 

 

Open chat
Hoi, kan ik je ergens mee helpen?