Mooiste plekken in Portugal

Mooiste plekken in Portugal

Portugal is een prachtig land in zijn geheel, maar bepaalde plekken zijn nóg mooier. Bent u benieuwd naar de mooiste plekken in Portugal? Bij Quinta da Palmeira weten we exact welke bezienswaardigheden u niet mag missen tijdens uw verblijf in Portugal. Rondom onze bed & breakfast vindt u veel van deze plekken. Zo vindt u vlakbij bijvoorbeeld de Fraga da Pena. Deze waterval is wel 19 meter hoog! Deze indrukwekkende waterval ligt in een al net zo indrukwekkende omgeving. Dit is een van de mooiste plekken in Portugal, maar er zijn nog veel meer nabijgelegen plekken die u eens zou moeten bezoeken.

Mata da Margaraça

Ook Mata da Margaraça behoort tot de mooiste plekken in Portugal. Dit is een natuurreservaat van 350 hectare. Het natuurreservaat is echter niet zo indrukwekkend vanwege de omvang, maar vanwege het prachtige uiterlijk. Prachtige beekjes, watervallen, bomen en rotswanden maken het een prachtige plek om te wandelen. Als u graag in de bossen wandelt, dan zal u zich zeker vermaken in Mata da Margaraça. Het uitzicht dat u op deze prachtige locatie heeft, zal u niet snel meer vergeten.

Lissabon

Lissabon is de hoofdstad van Portugal. Van de hoofdstad van een groot land verwacht u natuurlijk dat deze veel te bieden heeft. In Portugal is dit zeker het geval! De hoofdstad is gelijk ook een van de mooiste plekken in Portugal. In Lissabon is er ontzettend veel te zien en te doen. Quinta da Palmeira is de ideale tussenstop voor als u naar Lissabon wilt. In deze grote stad kunt u goed uitgaan, maar het is ook de ideale plek om te shoppen. Als u Portugal bezoekt, dan is het aan te raden om ook de hoofdstad eens te bezoeken.

Sintra

Sintra is nog een van de steden die zeker een bezoekje waard zijn. Sintra is niet zo druk en modern als Lissabon, maar de stad staat wel op de UNESCO-Werelderfgoedlijst De stad is helemaal volgebouwd met grote paleizen en kastelen. Als u deze stad bezoekt, dan krijgt u eventjes het gevoel dat u in een sprookjeswereld beland bent. De stad is erg kleurrijk en het is absoluut aan te raden om flink de tijd te nemen om de stad te verkennen.

Porto

Porto is een bekende havenstad. De haven van deze stad is prachtig en u raakt hier niet snel op uitgekeken. De stad staat bekend om de port die er geproduceerd wordt. Als u in deze stad bent, dan is het aan te raden om deze zoete wijn eens uit te proberen. Nergens anders is de port namelijk zo lekker als in Porto. Echter hoeft u niet alleen maar voor deze heerlijke wijn naar Porto af te reizen, want de stad heeft nog veel meer te bieden. Zo kunt er bijvoorbeeld genieten van de heerlijke gerechten waar de stad zo om bekend staat.

Quinta da Palmeira ligt tussen Porto en Lissabon in. Het is dan ook de ideale locatie om te verblijven tijdens uw tussenstop. In dit romantische verblijf zal u heerlijk kunnen genieten van de rust. U komt hier snel bij van de lange reis.

Open chat
Hoi, kan ik je ergens mee helpen?